Unni Wilhelmsen, Sol Heilo og Hanne Mari Karlsen // Kurbadhagen, Sandefjord

Arrangementsinformasjon
Default file 1496864210

Vi har gleden av å invitere til Unni Wilhelmsen, Sol Heilo og Hanne Mari Karlsen TRIO!

Unni Wilhelmsen har gitt ut åtte album med egne låter, spilt 2000 konserter i inn- og utland og båret hjem to Spellemannpriser. Solveig Heilo har i flere år reist verden rundt med Katzenjammer og er vant med publikumsmengder opp mot 100.000 jublende fremmøtte. Hanne Mari Karlsen er sivilingeniøren som ble overtalt til å bli med på scenen og spille syv instrumenter på sin aller første konsert.

Den fargerike trioen gjorde sin første opptreden sammen på Gamle Ormelet på Tjøme sommeren 2013. Dette er visuelle damer med trøkk og sprudlende spilleglede - som leverer unike, håndplukkede og framfor alt håndskrevne låter. Unni sørger for velkjente sanger fra en rikholdig karriere, Solveig leverer helt nye låter for anledningen, og de har også noen fete coverhitlåter på repertoaret. De tre bestevenninnene trakterer til sammen et tosifret antall instrumenter, og stemmene deres passer like godt sammen som humoren og det estetiske.

De sammenlignes med navn som Simon & Garfunkel, First Aid Kit, Nick Drake og Bon Iver - men aller mest er de Unni Wilhelmsen, Sol Heilo og Hanne Mari Karlsen.

kurbadhagen
sandefjord
unniwilhelmsen

Restriksjoner

Aldersgrense 18 år.

Ansvarsfraskrivelse

Kjøpe billetter refunderes ikke.